1×1 de la gran victòria del Sènior de 3ª

2 Marta. MITE. Ja hi era quan els Arcs jugaven a camps de sorra, i ara és la capitana d’un equip que lluita per la fase d’ascens a Segona. Curtida en mil batalles, no li tremola el canell en moments de pànic. Respecte.

4 Viñuales. BIKINI. Ràpida, bona, efectiva i sense floritures. Fent allò que millor sap fer: de tot. La col·locadora no s’ha rendit i acabat connectant amb les centrals. 4 punts de finta marca de la casa.

7 Maria Sansó. HANNIBAL LECTER. Intel·ligent i educada… i amb una certa debilitat per la carn humana. La Maria sempre troba els forats a la defensa rival. L’atacant més eficient de l’equip, que sempre sap què ha de fer i ho fa.

8 Blanca. STEPHEN HAWKING. Parla més aviat poc… però és superdotada i quan juga tot va sobre rodes. No s’entendria la remuntada sense la Blanca, acabant el partit amb un monster block dels seus.

9 Katia. ANIMAL. Té l’espatlla feta caldo Aneto que ni la meva àvia Conxita, portava uns quants mesos sense tocar una pilota, i ha entrat al segon set i ha fet 3 bloquejos seguits. Demà entrenament lleuger i jugarà la propera jornada sense dificultat. No és d’eixe món.

10 Carla. ASCENSOR. Amunt i avall -també emocionalment-, s’ha fet un fart de bloquejar durant tot el partit. Punt directe de servei amb 14-15 al marcador. Saltant a tot, té pinta que als setanta anys tindrà els genolls fets caldo Aneto. Però haurà valgut la pena, Carla! Oi? Carla? Sí… Casi segur que sí…

13 Aina. VASILONA. Quan vol és imparable en atac. La merda és que ho sap, i per això de tant en tant li fa mandra defensar. Ara, quan s’hi posa les porta totes al cap de la col·locadora.

14 Anna. SIMPSONS. No ens cansarem mai de veure-la jugar. Segona titularitat de l’Anna que està creixent en atac i en defensa. Com li agrada reventar la línia.

16 Nerea. DESFIBRIL·LADOR. Et salva la vida en qualsevol moment. Espectacular ratxa de serveis al primer set per poder somiar. Les receptores de Sandor somiaran amb ella tota la nit.

18 Mònica. MIGUEL INDURAIN. Puja i baixa sense suar i a 20 pulsacions per minut, però ella sense dopar-se. Sembla que no hi sigui però dissabte va fer un -altre- partidàs. Defensant la diagonal ella sola amb una lectura privilegiada que li permet no haver de fer grans sacrificis fisics.

23 Judith. TRANQUIMAZIN. Aporta sempre el punt d’ordre i calma necessari. La jove col·locadora va sortir de titular al tie break i va repartir el joc com una veterana.

+ Roser. DEUS EX MACHINA. Desitjant que aparegui quan l’equip la necessiti… que és ja. La Roser està al gimnàs 24/7 per recuperar-se i tornar com un bisó americà.

Lluch. CHARLES MANSON. Gran capacitat organitzativa; aporta la dosi d’experiència en segon pla perquè l’equip executi. La genialitat de Cruyff, la visió de Guardiola, el caràcter de Luis Enrique i l’elegància de Rijkaard. És més guapo en persona.

Scroll al inicio