1×1 Institut Montserrat vs Juvenil Axel

Diumenge el juvenil de tercera va fer de Tribunal Suprem: amb molt poquet vam treure el resultat que volíem (0-3). 

Daniela Rosales: Todoterreno – A la más polivalente del equipo le tocó jugar de colocadora y controló el ritmo del partido en todo momento.

Lara Ríos: CDR – Cap, Defensa i Recepció. La oposada no va tenir ocasió de brillar en atac però va sumar molt en la resta d’aspectes del joc, fins i tot en recepció.

Mar Font: 20/S – no va ser el dia que més ha destacat, però la seva omnipresència fa por als rivals encara que no toqui la pilota. 

Júlia González: Policia Nacional – jugant de central va destrossar tot el que se li va posar al davant. MVP del partit: imparable en bloqueig, en defensa i en atac, combinant remats amb fintes quan tocava.

Àneu Fortuny: Òmnium Cultural – és persona de pau, però a la que va començar a guanyar pilotes a la xarxa i a rematar amb mala llet, va aportar molt a l’equip. 

Júlia Humbert: Fairy – va torpedinar qualsevol intent de la defensa rival. Per molt que s’esforcèssin, la Júlia va fer el que li va donar la gana, fins i tot sumant les fintes al seu repertori de cops en atac. 

Clàudia Parés: Urna – va ser la sorpresa de la jornada, i va jugar el millor partit que li hem vist fins ara, tan en atac com en recepció. 

Helena Gassó: República – va una mica a la seva bola, però el seu talent innat, la seva agilitat i la seva alçada la fan única. Quan acabi d’arrencar serà espectacular.

Mariona Martínez: ANC – sempre ordenada. Va patir al primer set, però es va saber refer i va acabar liderant l’equip en recepció.

Joana Subirats: Resistència Civil – impecable en defensa, fins i tot amb el sol en contra. Va aixecar absolutament tot el que li va arribar, i va jugar el seu millor partit fins ara com a líbero.

Scroll al inicio