Partit complicat contra el líder

Los angeles de Lluch jugaven un partit vital a la pista de l’hospitalet, líder invicte del grup que no ha cedit ni un sol set. Toca matinar, i tirar d’èpica per intentar el que sobre el paper es crèia impossible… i l’inici és immillorable.

L’equip per primer cop com a visitant comença endollat i seguint a la perfecció el pla del partit entrenat durant tota la setmana. Tant la Nerea com la Judith fan tremolar a les receptores rivals, i la Carla i la Blanca s’encarreguen de dominar la xarxa. Fontova -com sempre impecable en recepció- té la difícil tasca d’aturar a la col·locadora rival. I primer set a la butxaca. Enlloc de deixar tocat al rival, les jugadores de l’Hospitalet desperten i redueixen els errors. I aquesta és la clau de la resta del partit.

Els Arcs aconsegueix aturar al líder en defensa… però falla a l’hora de construir jugada. I l’equip acaba caient 3-1 i es posa 5è a la classificació. Sense marge d’error, l’equip s’enfronta aquest diumenge a les 18h a l’Andorra a un duel vital per seguir viu a la lluita per l’ascens.

Scroll al inicio