Victòria soferta per començar la segona fase líders

El juvenil de 3a va saber patir a la pista del CV Prat per endur-se 3 punts molt valuosos en la primera jornada de la segona fase. El marcador tan ajustat en tots els sets (22-25, 25-20, 24-26 i 26-28) reflecteix com de dur va ser el partit.

El primer set va ser el millor a nivell de joc col·lectiu: les dues Júlies, que van sortir com a puntes titulars, van estar molt sòlides en recepció i van fer molt mal amb els seus atacs a la diagonal.

Però des del final del primer set i fins gairebé el final del partit vam començar a patir molt amb les pilotes fàcils: no hi havia manera de portar bé la pilota a la col·locadora, i la conseqüència va ser que, amb col·locacions més separades vam deixar de sumar en atac. El partit es va complicar i vam haver de tirar de sacrifici i èpica.

Després de perdre el segon set, el tercer va ser el més igualat de tots. Cap dels dos equips no va agafar un avantatge de més de 2 punts en cap moment: les nostres dificultats en atac les suplíem amb una bona actitud en defensa i amb una bona cobertura de la seva millor atacant. Però al final de set vam tenir dos encerts clau: el primer, 2 punts de saque seguits de la Mireia que ens van fer posar-nos 2 punts per davant; i el segon, un bloqueig providencial de l’Àneu que va tancar el set 24-26 a favor nostre.

L’últim set el vam dominar còmodament fins que l’estrella de Prat va decidir que volia guanyar el partit: ens va encadenar una ratxa de 7 saques seguits que van fer que passéssim de guanyar 18-13 a perdre 18-21. Però llavors l’equip va jugar un final de set molt i molt bo, amb absolutament totes les jugadores disponibles participant en el joc i aportant allà que millor se’ls hi dóna (vam esgotar tots els canvis!): l’Helena sortint a puntuar al davant, la Joana sortint a rebre i defensar al darrere, la Mireia entrant a atacar davant i canviant per la Lara per defensar al darrere… I tot l’equip va estar fantàstic aguantant la pressió per acabar-se imposant per 26 a 28.

Cal seguir treballant per jugar millor i ser més regulars, però és sempre més fàcil fer-ho després d’una victòria tan satisfactòria com aquesta!   

Scroll al inicio