Victòria contra la Salle

Dissabte passat, les noies del Cadet del Lluis van disputar a casa de la Salle Bonanova el darrer partit de la fase d’anada de la 2a volta.

Va ser un partit que va començar amb un escalfament fluix per part de l’equip local però que, ni de bon tros, va ser el mateix que el del partit.

El primer set, les noies de Els Arcs van començar amb un avantatge molt clar. Les Claus de tot pegat van ser una clara contundència amb el servei, estar molt atentes als primer i segons tocs de l’equip rival i un baixíssim percentatge d’errors no forçats. Es va cometre algun error en atac, més per força i no tant per direcció: les visitants tenien molt clar on havien de rematar però no s’acabaven a fer del tot amb les mides del terreny de joc. Una clara contundència en atac sumada a l’encert en les fintes va permetre a les noies del Lluis endur-se el primer set amb un clar marcador al seu favor.

El segon set en canvi es va plantejar completament diferent al set anterior. Tota la falta de defensa que La Salle havia tingut al primer set la va recuperar al segon. Això mateix, sumat a un clar augment pel que fa al percentatge d’errors v fer que el marcador fos molt més ajustat. La diferencia fou mínima fins al punt que el marcador es situava amb un 17-17. Finalment, 2 errors en la recepció rival juntament amb una contundència a la recta final del set van donar el segon set a les noies del cadet del Lluis.

El tercer set va començar de la mateixa manera que el set anterior, aquest cop amb un clar augment dels errors visitants. Una taxa d’errors tan elevada que van col·locar a l’equip local amb un avantatge al marcador de 8-2. Imprecisions en l’atac, recepcions mal posades i errors de comunicació van fer que Els Arcs situessin la igualada al marcador amb un 10-10. El set va transcórrer amb un seguit d’errors per part dels 2 equips. Les noies del Lluis van arribar a situar-se amb un 21-20 a favor, llestes per tancar el partit. Però un seguit d’imprecisions, faltes de comunicació, errors no forçats i frivolitats van donar el segon set a favor en tota la 2ª volta a la Salle Bonanova. 1-2 al marcador.

Semblava com si les locals ja haguessin complert el seu objectiu. Tot l’empenta que van mostrar al segon i tercer sets va desaparèixer al quarts, que va començar igual que el primer amb un clar avantatge per l’equip visitant. Molts pocs errors en el servei, fent un joc senzill i clar van donar finalment la victòries al Cadet del Lluis, que es situa segon a la classificació general i a un sol punt del líder, que fa que sigui a dia d’avui equip classificat per a la fase final de lliga regular. 

Jugadores destacades:

  • Maria Pulido: Per segon cop, la col·locadora de l’equip va tenir un paper determinant en el partit. La seva actitud, sumat a la seva solidesa en el servei va ser Claus per a la victòria contra la Salle.

  • Clara Haro: Feia dies que la Infantil de l’equip no treia el caràcter que porta dins. Va aplicar a la perfecció el que l’entrenador li va recomanar i va mostrar una molt bona actitud durant tot el partit.
Scroll al inicio