Tornem als entrenaments!

Després de pràcticament 6 mesos sense poder entrenar, demà retomem els entrenaments amb els equips federats del club. Aquest any igual que la temporada passada tindrem 6 equips federats:

SÈNIOR 3ª

Després d’una temporada apassionant el nostre primer equip sènior s’ha quedat a les portes del ascens a 2ª Divisió. De fet dels dels 36 equips que hi havia a la 3ª divisió, els nostre va quedar en una mèritoria cinquena plaça, just per sota dels 4 equips que han pujat a 2ª divisió.

Aquest any tindrem un nou entrenador al davant del equip sènior de 3ª, el Leandro Fernández. Porta més de 30 anys vinculat al vòlei, tant a l’ Argentina com a Catalunya i té moltes ganes demà de començar a entrenar!

SÈNIOR 4ª

Quan es va donar per final·litzada la temporada anterior pel COVID 19 l’equip de 4ª divisió anava tercer classificat de la lliga d’ascens i amb aquesta classificació hagués pujat a 3ª divisió. Per desgràcia la Federació Catalana de Voleibol va decir que només conseguisin l’ascens directe 4 clubs, cosa que ens va deixar fora de la 3ª divisió.

Tot i això l’equip tornarà a tenir l’oportunitat aquest any de pujar a 3 divisió i segurià com a entrenador del equip l’Adrià Isach.

JUVENIL I CADET DE 2ª

Un any més la tira cadet-juvenil de 2ª podrà competir a la 2ª Divisió Catalana. Els dos equips tindrán la díficil missió de mantenir la plaça a segona divisió.

També hi haurà canvi d’entrenador en els dos equips. L’equip juvenil l’entrenarà un clàssic del Club de Vòlei Els Arcs, l’Axel Plaza en la que serà la seva 10ª temporada consecutiva com a entrenador. L’equip juvenil el dirigirà el Bernat Lluch, també un clàssic del club i amb importants éxits com l’ascens del equip juvenil a la temporada 2017/2018 o la 3ª posició a la Copa Espanya 2018.

CADET I JUVENIL DE 3ª

Repetirem a la 3ª divisió amb aquests dos equips que ja l’any passat es van consolidar a la categoria.

Aquests dos equips els dirigiran 3 jugadores del club. En el cas del cadet tindrem a la dupla Marta Esteve- Maria Sansó i l’equip juvenil el portarà la Gina Gassol que s’incorpora aquest any a l’equip d’entrenadors.

Scroll al inicio