Som de segona!

La Federació Catalana de Voleibol publicava ahir els calendaris de competició dels equips sèniors i ens va arribar una molt bona notícia: el nostre equip sènior de 3ª divisió ha aconseguit l’ascens i per primera vegada a la història del club el nostre sènior jugarà a la segona divisió catalana!

Un éxit rotund de l’equip format per: Maria Viñuales, Judith Tarrés, Carla Martinell, Katia Monclús, Blanca Barnadas, Marta i Anna Esteve, Maria i Aina Sansó, Mònica Fontova, Roser Almoguera i Nerea Burgos. També destacar a l’entrenador, Bernat Lluch que porta dos ascensos a 2ª divisió amb dos equips diferents.

El nostre sènior de 2ª s’enfrontarà en la primera fase contra equips com el Sant Cugat, Sant Boi i Mataró. El proper dilluns 7 de setembre coneixerem el calendari complet.

Per altra banda el nostre sènior de 4ª, s’ha quedat a les portes de l’ascens. El ranking de 4ª divisió de la temporada anterior ens deixava a la posició 8 quan finalment han ascendit 7 equips! Una llàstima però per endavant tot una temporada per pujar a 3ª divisió.

La setmana vinent coneixerem els rivals i calendari en una primera fase que començarà a principis de d’Octubre.

Scroll al inicio