Derrota 3-1 del Sènior de 3a a Andorra

Dissabte el Senior de Els Arcs tenia el seu primer partit com a visitant, a la freda i fosca pista del CV Valls d’Andorra. Un desplaçament complicat, com va demostrar el marcador final amb un contundent 3-1 en contra.
El partit comença tranquil, amb Els Arcs controlant el marcador tot i no fer gala d’un gran joc. Els numerosos errors locals tapen les errades en defensa i recepció de les jugadores de St Gervasi.
Aquest 0-1 plàcid fa que l’equip es confiii al 2on set… i poc a poc l’Andorra va remuntant. Sense fer res espectacular, ordenant-se en defensa i esperant els errors visitants. Lluch demana un temps mort i fa entrar a Viñuales i a la Nerea però l’equip perd per un ajustat 1-1.
Això omple a l’equip d’inseguretats, i es nota al 3er set. Les atacants no troben forats a la treballada defensa andorrana i els errors es multipliquen. Un parcial de 1-7 en contra fa que Lluch demani temps mort i faci entrar a l’Aina, però la distància al marcador provoca que l’equip baixi el cap.
2-1. El 4rt set l’equip es re-anima, disposat a no donar el partit per perdut. Mana al marcador en tot moment, i les sensacions són bones. Però un parell de punts directes de servei fan que l’equip perdi la confiança i que les andorranes remuntin. Final de set apretat on ambdós equips disposen de punts de set…. que acaba caient pel costat local i confirma la desfeta. 3-1 i tornada a casa sense cap punt.
Toca llepar-se les ferides, analitzar els errors i treballar per seguir creixent. Ningú va dir que seria fàcil, però la confiança en aquest equip segueix intacta.

MVP: Anna Esteve. De les millors notícies del partit. La jove punta va estar segura en recepció i de les poques que van trobar solucions en atac.